Valencia Peque Universo

Escoleta El Trenet: TrenetHotel

09/11/2017VOLEU PUJAR PER PRIMERA VEGADA AL TRENETHOTEL,
O VOLEU REPETIR-NE L’EXPERIÈNCIA?Després de la boníssima acollida que han tingut les edicions del Trenethotel vos proposem un altre possibilitat per reservar una nit al Trenethotel!

Recordeu les nits que ens hem quedat a dormir tots junts a l’Escoleta? La nit de la gallina Quiqueta, les nits a la selva del pirata Pataxula… doncs ara podem reviure-ho pujant al Trenethotel amb Amparo, Inma Luz i Vicky!

Divendres 1 de desembre a les 20 h, començarà l’aventura que acabarà dissabte a les 12 h.

Escorcollarem l’Escoleta en busca dels gamusinos més urbanites, soparem, vetlarem amb una pel·lícula o contant històries, dormirem de la maneta dels nostres amics preferits i de matí… compartiren badalls i lleganyes i desdejunarem bona cosa per continuar gaudint de l’aventura entre jocs i rialles.

Per a poder vindre, cal que hageu nascut l'any 2012, 2013 o 2014. Les places estan limitades a 25 treneters. Si voleu confirmar la vostra plaça, només heu d’enviar un correu a info@escoletaeltrenet.com amb el nom i cognoms del xiquet i un telèfon de contacte.

Preu:

30 € per xiquet/a

50 € per cada parella de germans (els germans i germanes nascuts l’any 2015 i que tinguen alguna experiència previa de nit a l’Escoleta, també podran gaudir de l’hotelet)

Material:

Els xiquets arribaran amb el pijama posat

Una motxilla (amb el nom) amb:

Sac de dormir o manteta (amb el nom en gran i en un lloc visible)

Llanterna

Roba per al dia següent

Fotocòpia del SIP

Autorització signada

Una volta el grup tancat, ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar d'enfilar la nit!


Bienvenidos a Valencia Peque Universo
Valencia Peque Universo Bienvenidos a Valencia Peque Universo Bienvenidos a Valencia Peque Universo Bienvenidos a Valencia Peque Universo Bienvenidos a Valencia Peque Universo Bienvenidos a Valencia Peque Universo
Bienvenidos a Valencia Peque Universo

Bienvenidos a Valencia Peque Universo Tutorial.-Resolver cubo Rubk 3x3
Vers. Beta
Loading

Bienvenidos a Valencia Peque Universo